Äkthetsbevis

 akthetsbevis_130x130_r15

Äkthetsbevis till patient
Äkthetsbeviset är ett patientkort som kan användas för att logga in på Denzirs hemsida och erhålla mer information om produkten. Logga in här>>

Denzir är ett HIP (Hot Isostatic Pressed) Zirconia och skiljer sig därmed markant från alla varianter av presintrad Zirconia. Kunskapen om skillnader mellan olika Zirconia produkter är generellt bristfällig.  Därför introducerar vi nu ett äkthetsbevis som en garanti för marknadens starkaste och hållbaraste keram.

Äkthetsbeviset är ett patientkort som kan användas för att logga in på vår hemsida och erhålla mer information om produkten.

Med detta äkthetsbevis vill vi försäkra oss om att både tandläkare och patient vet med all säkerhet vilket kärnmaterial som de erhåller och därmed vet vad de kan förvänta sig av produkten. Detta tror vi stärker kommunikation mellan tandtekniker och tandläkare, samtidigt som tandteknikern tydligare identifierar sig gentemot patient.

På varje äkthetsbevis står labnamn tillsammans med produktens unika tillverkningsnummer. Patienten kan på vår hemsida logga in med detta nummer och få mer information om Denzir och det Tandtekniska laboratoriet.

Vi har infört detta äkthetsbevis i trorn om att det kommer att öka förståelsen för att det är skillnad på olika Zirconia ersättningar och tillsammans stärker vi vår position som leverantör av kvalitetsprodukter.